onsdag 3. september 2014

Brennsnute med kjøttpølsa

Dette er vel litt på kanten av kva ein kan kalla ei oppskrift, men ei godt tips til middag er det i alle fall. Dette er middagen for dei dagane du har lyst på noko godt og heimalaga, men rett og slett ikkje har tid eller ork til å laga noko frå botnen av. Og ja, det er så absolutt lov å bruka posemat, eg skal ikkje arrestera nokon for det ;)

Til 4 prosjonar treng du:
  • 1 pakke kjøttpølsa
  • 1 pose ertesuppa
  • 1 pakke frossen lapskausblanding
  • 1/2 pakke frossne erter
  • salt og pepar
Lag ertesuppa etteranvisning på pakken. Kok opp og lat det koka i ca 10 minuttar. Ha i lapskausblandninga og ertene. Del kjøttpølsa og ha den. La det heile surra på medium varme i minst 5 minuttar, men den kan godt stå lenger. Smak til med salt og pepar. Så enkelt var det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...