tirsdag 29. oktober 2013

Enkel lapskaus

Denne helga som var hadde eg jobbhelg. Sidan min kjære hadde planar om å reisa på jakt tenkte eg det var best å laga nok middag til at det var restar å varma opp att, samtidig som det måtte vera enkelt og greitt å både laga og raskt å varma opp att etter jobb. Tok ein tur i frysaren og der fant eg ein pose med lapskausblanding, så då blei det lapskaus. Vart ikkje noko bilete denne gongen, men de veit vel alle ca korleis lapskaus ser ut.

Til 3 liter treng du:
  • 1 pose lapskausblanding
  • 1,5 liter buljong
  • 5 kjøttpølser
  • 1/2 blomkål
  • 1/2 brokkoli
  • salt
  • pepar
Kok opp buljongen. Medan du ventar på at den skal koka deler du opp kjøttpølsa, blomkålen og brokkolien. Når buljongen kokar har du i lapskausblandinga, blomkål, brokkoli og kjøttpølsa. Lat det koka opp att. Lat det koka litt sånn at blomkålen og brokkolien blir litt møre. Smak til med salt og pepar. Så er supppa klar til servering. Enkelt og greitt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...