mandag 24. februar 2014

Lun pastasalat med karbonadedeig og pesto

Pasta og karbonadedeig i alle former er populær og enkel kvardagsmat. Her får de ein versjon som er rask å laga og enkel å variera ut i frå kva ein har til rådigheit. Denne middagsretten tek under 20 minuttar å laga, og det som tek lengst tid er faktisk å koka pastaen.
3-4 prosjonar:

  • 400 g karbonadedeig
  • 4 dl pasta
  • 1/2 raud paprika, i bitar
  • 1 avokado, i bitar
  • 1 liten raudlauk, i tynne skiver
  • 1 boks salatbønner (Kidneybeans)
  • 4-5 ss pesto (grøn eller raud)
  • linfrø
  • sitronsaft
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Skyll med lunka vatn og la den renna godt av. Steik karbonadedeigen. Bland alle ingrediensane i ein bolle. Vend inn pestoen. Strø over linfrø og nokon dropar stitronsaft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...