tirsdag 25. februar 2014

Müslibar med eplemos

Sidan müslibarane eg laga for ei tid sidan blei ein så stor hit hos min kjære har eg laga ein del sidan då. Som med alle oppskrifter ein lagar mange gongar, har orginaloppskrifta endra seg etterkvart. Her får de resultatet av dette.
  • Ein neve graskarkjernar
  • ein neve tørka aprikos, hakka
  • Müsli
  • 3 ts brunt sukker
  • 1 egg
  • 1 eggekvite
  • 4 ss peanøttsmør
  • 2 ss eplemos
  • ein neve linfrø
Forvarm steikeovnen til 170°C. Ha graskarkjernar og tørka aprikos i eit litermål. Fyll på med müsli til det heile når 4 dl. Ha i resten av ingrediensane og bland godt. Om du ikkje vil laga eplemos sjølv går det fint ann å bruka det ein får kjøpt i butikk. Bruk så mykje av blandinga som du får på ei spiseskei til å laga ein müslibar. trykk dei litt flate. Steik midt i ovnen i 20 minuttar. Avkjøl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...