søndag 25. august 2013

Ostesaus

Denne oppskrifta her eg riktignok blogga før i dette innlegget, men den er så god og enkel at den fortenar eit innlegg heilt for seg sjøl. Sausen kan brukast som tilbehør til både kylling og fisk, og sikkert svin og biff òg. Dessuten kan den varierast etter kva type kremost ein brukar og kva krydder ein vel å ha i, så mogelegheitene er mange.
Beklagar dårleg bilde. Er det nokon som har tips til fotografering av saus?
4 porsjonar:

  • 130 g kremost (eg har brukt Philadelphia Hvitløk & urter)
  • 1 buljongterning (høns eller kylling)
  • 1 dl vatn
  •  3 dl matfløyte
  • timian (eller anna krydder)
  • salt og pepar
Smuldre buljonterningen i vatnet og kok opp. Ha i fløyten og kremosten. Rør til osten er oppløyst. Ha i timian, salt og pepar. Server med ein gong. Vanskelegare er det ikkje, og så smakar det så godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...