onsdag 10. april 2013

Enkel laksemiddag + dessert

I dag vart det veldig enkel middag, og så absolutt ikkje noko fancy. Av og til er berre ikkje lysta til å stå lenge på kjøkkenet for å hakka opp, steika og styra på der. Til gjengjeld er denne middagen noko som alle kan få til utan for mykje om og men.
Til ein person brukte eg:
  • 1 laksefilet + sitronpepper
  • 1 potet
  • 1 gulrot
  • frosne erter, så mykje du orkar
  • mager kesam
Sett steikeovnen på 200°C og sett på poteter og gulrøtter til koking. Dryss så mykje sitronpepper som du likar på laksefileten. Når ovnen er varm nok set du fisken inn. La den steika i ca. 15 minutt. dette forutsett at laksefiletet er tint på forhånd, ellers må den stå inni i nærare 30 minutt. Når poteter og gulrøtter omtrent er ferdigkokt har du i dei frosne ertene. Desse skal berre koka raskt opp, så er dei klare. Og der har du ein super enkel, god og sunn middag ;)

Sidan middagen var så sunn, unna eg meg i dag is til dessert. Riktig nok var det Hennig Olsen sin nye is Easy med sjokolade, jordbær- og vaniljesmak (Tress), som ikkje er tilsatt sukker, så det var jo litt sunt likavel ;) Smakar nett som vanleg Tress, så den er så absolutt å anbefala :)
Bildet lån frå Hennig OlsenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...