3-4 porsjonar:
- 1 boks kidneybønner (ca 400 g)
- 4 ss rapsolja
- 2 store lauk, finhakka
- 3 fedd kvitlauk, finhakka
- 1 boks hakka tomat
- 2 ts oregano
- 1 ts tomatpure
- 0.5 ts red curry paste (kan sløyfast)
- 8 dl vatn
- 100 g makaroni
- 100 g soltørka tomat i olja, oppdelt
- 5-6 cherrytomater (kan sløyfast)
- 4 ss lettrømme
- salt og pepar
Varm olja i ei gryta på middels varme. Surr lauk og kvitlauk nokre minuttar til lauken er blitt blank og mjuk. Rør inn tomaert, oregano, tomatpure og red curry paste. Tilsett vatn og kok opp. Skyll bønnene og ha dei i gryta. Så har du i makaroni og dei soltørka tomatene. Kok på middels varme til makaronien er ferdig. Ha så i lettrømme og rør god sånn alt blandar seg. Kok 1 minutt til og så er middagen ferdig
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar