2-4 porsjonar:
- 300-400 g kyllingkjøttdeig
- 2-3 fedd kvitlauk
- 1 boks hermetiske tomater
- 3 ss tomatpuré
- 1/2 ts tabasco eller anna sterkt krydder etter smak (eg brukte restar av tacosaus)
- 3 ts chilipulver
- 1 buljongterning (hønsebuljong eller kjøttbuljong)
- 2 boksar salat- og grytebønner
- 1,5 dl yoghurt naturell
- 1/2 ss kveitemjøl
- 4-8 cherrytomater (alt etter kva du likar og har, eg hadde berre 4 att)
Rens og hakk kvitlauken. Steik kylligkjøttdeigen. Ha kvitlauken i steikepanna og la den fresa saaman med kyllingkjøttdeigen. Ha så alt over i ei gryta.
Tilsett hakka hermetiske tomater, tomatpuré, chilipulver, delte cherrytomater, tacosaus og smuldra buljongterning. Skyll bønnene og la dei renna av litt.
Bland bønnene i gryta og la alt koka i 2-3 minuttar. Bland kveitemjøl og yoghurt. Ha det så i gryta saman med resten. La det koka til du er fornøgd med tjukkelsen. Server med salat, mykje salat!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar