2 porsjonar:
- 2 kyllingfiletar
- fullkornspasta
- Grønsaksblanding (frossen)
Varm opp steikeovnen til 200°C. Steik kyllingfiletane midt i ovnen i ca 15 min. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Ha grønsakene i kokande vatn og lat det nett koka opp at sånn at grønsakene blir gjennomvarme.
Ostesaus:
- 130 g kremost (eg brukte Philadelphia Hvitløk & urter)
- 1 buljongterning (høns eller kylling)
- 1 dl vatn
- 3 dl matfløyte
- salt + pepar
Smuldre buljongterningen i vatnet og kok opp. Ha i fløyten og kremosten. Rør til osten er oppløyst. Ha i timian, salt og pepar. Server med ein gong. I heftet står det at sausen skal rekka til 4, så då kan du anten halvera oppskrifta eller spara saus til ein annan gong.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar