lørdag 18. januar 2014

Müslibar

Müslibarar er kjempe fine å ha dersom ein kjenner seg litt småsvolten mellom lunsj og middag, eller som ein liten energiboost når ein er ute på tur i skog og mark. Mange oppskrifter inneheld sjokolade, det gjer ikkje denne, men om ein absolutt vil ha sjokolade i er det ingenting i vegen for å byta ut litt av dei andre tørre ingrediensane med litt sjokolade.

  • 3 dl müsliblanding
  • 4 ts sukker
  • 1 egg
  • 1 eggekvite
  • 6 ss peanøttsmør
  • 30 g linfrø
Forvarm steikeovnen til 160°C. Ha müsliblanding, sukker, egg, eggekvite, peanøttsmør og linfrø i ein bolle. Bland alt saman godt så fort du kan. Lag den størrelsen på müslibarane som du sjølv ynskjer, pass berre på at dei får nokolunde same størrelse sånn at dei steikjer likt. Trykkk dei godt saman på ei steikeplata og steik dei midt i ovnen i ca. 20 minuttar. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...