Porsjonar: 1
Ingridiensar:
1/3 karbonadedeig (400g)
1/4 pose tacokrydder
1 ts matolja til steiking
1,5 dl vatn
1 krm salt
0,5 pose potetmos, vanlig (Mills)
1 dl melk (ekstralett) eller vatn
200 g Amerikansk grønnsaksblanding
1 ss salsa
Instruksjonar:
1. Bland saman kjøttdeigen og tacokrydderet i ein bolle. Bruk ei spiseskjei og "grav" ut små kjøtbollar. Steik dei i ei steikepanna med matolja til dei er gjennomsteikt. Eller du kan droppa matolja om du har teflonpanna.
2. Kok opp så mykje vatn som det står på potetmosposen, med salt. Hell i grønnsaksblandingen og la det koka opp att. Ta kjelen av komfyren og hell i melk/vatn. Dryss potetmospulveret og la det svella i ca. 5 minutt. Rør det luftig. Serverast med salsa
Her står det for ein person, sidan det var den eg brukte. Skal du laga til fleire så er det sjølvsagt berre til å gonga med så mange som skal ha mat;) Bon Appetite!
Ingridiensar:
1/3 karbonadedeig (400g)
1/4 pose tacokrydder
1 ts matolja til steiking
1,5 dl vatn
1 krm salt
0,5 pose potetmos, vanlig (Mills)
1 dl melk (ekstralett) eller vatn
200 g Amerikansk grønnsaksblanding
1 ss salsa
Instruksjonar:
1. Bland saman kjøttdeigen og tacokrydderet i ein bolle. Bruk ei spiseskjei og "grav" ut små kjøtbollar. Steik dei i ei steikepanna med matolja til dei er gjennomsteikt. Eller du kan droppa matolja om du har teflonpanna.
2. Kok opp så mykje vatn som det står på potetmosposen, med salt. Hell i grønnsaksblandingen og la det koka opp att. Ta kjelen av komfyren og hell i melk/vatn. Dryss potetmospulveret og la det svella i ca. 5 minutt. Rør det luftig. Serverast med salsa
Her står det for ein person, sidan det var den eg brukte. Skal du laga til fleire så er det sjølvsagt berre til å gonga med så mange som skal ha mat;) Bon Appetite!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar